Smash!Battles; 27 mei

Volleybal Amsterdam Oost vraagt graag jouw aandacht voor het volgende, speciaal voor de jeugd: Op 27 mei vinden de smash!battles 2017 weer plaats, deze keer in het Olympisch stadion.


Iedereen tussen 8 en 18 jaar kan meedoen. Er wordt op verschillende niveaus gespeeld afhankelijk van de leeftijd. We zullen in de laatste twee trainingen ook meer aandacht geven aan smashbal.

"Smashball speel je op een laag net en een klein veld. Je slaat de bal over het net binnen de lijnen. Liefst zó hard en goed gemikt, dat de tegenstander de bal voor of na de stuit niet kan vangen. Lukt dat, dan heb je een punt. Sla je uit of in het net, of kun je een smash van de tegenstander niet vangen, dan wint de tegenstander het punt."

Teams kunnen zich tot 20 mei opgeven via: https://www.amsterdam.nl/sport/evenementen-clinics/terugkerende/nextgen-games/smash!-battles/

Naast de Smash!battles zijn er tal van sportieve aktiviteiten rond het Olympisch stadion in het kader van de NextGen Games Amsterdam en de Copa Amsterdam.