Inschrijven

Heb je vragen? Stel ze aan:

Lidmaatschap

Proeftraining
Ben je geïnteresseerd in de vereniging en wil je een keer vrijblijvend de sfeer proeven?

Sponsor

Sponsor opties
Bij een jonge vereniging als Volamos hebben we uiteenlopende sponsor opties voor je klaar staan. Kies er gerust eentje uit die bij het budget past.

Jeugdfonds

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam betaalt de contributie voor kinderen t/m 17 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om lid te worden van een vereniging. Klik hier voor meer informatie:

https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/amsterdam/

Vul bij inschrijving bij Betaalgegevens in dat de gemeente meebetaalt (Stadspas/JSF) en wij regelen het verder!

STADSPAS

De gemeente betaalt de contributie van 55+ leden met een stadspas.
Vul bij inschrijving bij Betaalgegevens in dat de gemeente meebetaalt en wij regelen het verder!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

PERSOONSGEGEVENS

Naam
Geboortedatum

ADRESGEGEVENS

BETAALGEGEVENS

Kinderen worden vanaf 9 jaar ingedeeld in een competitieteam. Want; competitie spelen is leuk én leerzaam! Volleybal is een echte teamsport; je hebt elkaar nodig. Zonder een mooie set-up geen smash en zonder goede pass geen set-up. Daarom is competitie spelen niet vrijblijvend. Wij verwachten daarom dat uw kind beschikbaar is op de zaterdagen dat er een wedstrijd gespeeld wordt. In de schoolvakanties zijn er geen wedstrijden.
De spelers hebben elkaar in het veld nodig, wij hebben elkaar binnen de vereniging nodig! Zo zorgen we ervoor dat het allemaal goed en leuk georganiseerd is. Daarom zijn er een aantal teamrollen bij wedstrijdteams die door ouders vervuld moeten worden. Om het voor iedereen leuk en behapbaar te houden, is het nodig dat er in ieder geval 1 ouder per kind beschikbaar is voor deze taken.

HUISREGELS

Akkoord