Nieuwe sporthal

Volleybal Amsterdam Oost [Volamos] heeft de foto’s onder ogen gekregen van de nieuwe sporthal op Zeeburgereiland; “Sportgebouw Zeeburgereiland”.

Jaja, alsof het zo moet zijn; Eind 2016 fuseren Zeeslag van Zeeburg met Volleyburg van IJburg.. nog geen jaar later vindt men de oplossing voor de nog steeds groeiende vereniging (10 jeugdteams en 10 seniorenteams) in een eigen thuishaven! Geografisch ook nog eens vrijwel in het midden van de twee voormalige thuishavens. Het zal je niet verbazen dat de eerste Vola’s hun intrek hebben genomen in de huizen rond de nieuwe hal.

Meer over de nieuwe sporthal: 
De sporthal staat in de Sportheldenbuurt van Amsterdam en ligt tussen de 3 beeldbepalende silo’s en de centraal gelegen sportverenigingen. De sporthal heeft een open uitstraling met een gesloten geveloppervlak (handig om hinderlijk daglicht buiten te houden). De entree en de kantine zijn net als de kleedkamers op de begane grond. Voor het spelen/trainen zullen we een verdieping hoger stijgen. Maar dat zijn we gewend… als het om niveau en plezier gaat 🙂