Stand-van-zaken; Dames

Met nog een paar wedstrijden te gaan kijkt de volleybal vereniging uit Amsterdam Oost graag vooruit op het einde van dit seizoen. Er staan mooie dingen te gebeuren!! We gaan de teams even langs. Kort samengevat;

  • Kampioenschap: x
  • Handhaving: D3, D4 (?)
  • Promotie wedstrijd: D1(?), D2(?), D5(?)
  • Degradatie:
Dames 1
In de 4de klasse (handhaving vorig seizoen) hebben we zicht op een Promotiewedstrijd. Het is spannend in deze poule waar we afhankelijk zijn van de punten die door tegenstanders gemorst zouden worden..
Dames 2
Afgelopen seizoenshelft promoveerde we naar de 4de klasse. We staan nu gedeeld tweede. De concurrent moet nog tegen de nummer 1. Een spannende poule dus waar handhaving al vast staat en we uitkijken naar meer 🙂
Dames 3
Waar we vorig seizoenshelft nog tweede werden (en helaas de P/D verloren) is handhaving dit seizoen het hoogst haalbare.
Dames 4
Afgelopen seizoenshelft was er een kampioenschap te vieren. Dit seizoen hebben we ons in de 5de klasse gevochten. Maar/en, het is nog niet over, we kunnen nog in de middenmoot komen, de teams zitten dicht bij elkaar..
Dames 5
Het team dat vanuit de aspiranten dit jaar flink is aangevuld, laat zien dat ze omhoog willen. We kijken nog steeds omhoog met 3 belangrijke wedstrijden in de koker.. waarvan twee tegen degene boven ons. #spannend dus!